woensdag, november 16, 2005

De Derde Kamer zoekt nieuwe leden!

Quoting:

"De Derde Kamer zoekt nieuwe leden!

Geloof je in globalisering en vrijhandel of heb je een ander antwoord op de economische malaise in Afrika? Moet de EU haar landbouwsubsidies beëindigen en op welke manier kan dat het best? Vind je het leuk en uitdagend om een activiteit over ontwikkelingssamenwerking te organiseren? Dan is De Derde Kamer iets voor jou!

Derde-Kamerleden bedenken samen uitvoerbare voorstellen over ontwikkelingssamenwerking en alles wat daarmee te maken heeft. Ze proberen zoveel mogelijk steun voor die voorstellen te krijgen door te praten met politici, journalisten en het maatschappelijk middenveld. De Derde Kamer is een platform om aandacht te vragen voor ontwikkelingssamenwerking. Daarom zijn ze ook in hun eigen omgeving actief met het organiseren van een filmavond, een debat of een tentoonstelling. De Millenniumdoelen vormen de basis voor het werk van De Derde Kamer.

Mensen met een uitgesproken mening over ontwikkelingssamenwerking kunnen Derde-Kamerlid worden. Als je Derde-Kamerlid wilt worden, vul je vanaf 4 november of uiterlijk voor 31 december 2005 het aanmeldingsformulier op de website www.dederdekamer.org in. Op deze website vind je nog veel meer informatie over De Derde Kamer 2006."