vrijdag, september 29, 2006

1 miljoen spaarlampen


"Nederland massaal aan de spaarlamp, dat wil Greenpeace. Met spaarlampen help je het klimaat in een handomdraai, en verdien je ook nog eens geld. Op deze website zie je wie allemaal al spaarlampen hebben ingedraaid, waaronder een hele hoop BN’ers. En kun je ook zelf meedoen, en je vrienden uitnodigen. Daarmee maak je kans op toffe prijzen: een weekendje naar lichtstad Parijs of een spot in onze tv-spot."

www.1miljoenspaarlampen.nl
Online spaarlampen kopen: Slimlicht!
"Welkom bij de winkel van de stichting SlimLicht! Hier kunt u tegen lage prijzen goede spaarlampen kopen van A-kwaliteit. De lichtkwaliteit en de maatvoering van deze moderne lampen doen niet onder voor de gloeilamp. Let op: spaarlampen zijn in het algemeen niet dimbaar (ze zijn er wel, maar nog vrij duur en moeilijk verkrijgbaar).

De prijzen van onze lampen zijn veel lager dan de normale winkelprijzen, omdat SlimLicht! werkt zonder winstoogmerk. Bovendien leveren we uw bestelling aan huis tegen vaste lage verzendkosten. Maar het grootste voordeel voor u zit’m in de energiebesparing. Over de levensduur van de spaarlamp bespaart u ongeveer € 40 ten opzichte van een gloeilamp aan energiekosten!"

Slimlicht!
Technorati Tags: , , , , ,